EMMI NAIL

Κατηγορία - Καθαρισμός Υπερήχων

ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ
 

Στο παρελθόν, τα υπερηχητικά καθαριστικά χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά στο εργαστήριο, στην ιατρική και στο εργαστήριο καθαρισμού μεγάλων και μικρών οργάνων και εξαρτημάτων. Αλλά και στον ιδιωτικό τομέα έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή υπερήχων για γυαλιά, νομίσματα και κοσμήματα για αρκετά χρόνια. Και ακόμη και από το σαλόνι νυχιών, μια συσκευή καθαρισμού υπερήχων είναι πλέον απαραίτητη. Τα υπερηχητικά καθαριστικά είναι ήδη διαθέσιμα από 0,5 λίτρα. Λόγω της υψηλής απόδοσης και του μικρού μεγέθους τους, είναι ιδανικά κατάλληλα για βαθύ καθαρισμό των εργαλείων νυχιών.

 

ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΜΕ ΥΠΕΡΉΧΟΥΣ;
 

Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο λεπτομερείς τρόπους καθαρισμού λεπτών εργαλείων και πτυχωτών επιφανειών. Τα βρώμικα αντικείμενα τοποθετούνται σε υδατόλουτρο και καθαρίζονται από υπερηχητικά κύματα. Στο υπερηχητικό καθαριστικό, τα όργανα μπορούν να προετοιμαστούν πολύ απαλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα για την επόμενη χρήση. Με μια συσκευή καθαρισμού με υπερήχους, μπορείτε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά την επίμονη βρωμιά ακόμη και σε δύσκολα σημεία.

 

Πώς λειτουργεί ο καθαρισμός με υπερήχους;
 

Ο υπερηχητικός καθαρισμός λειτουργεί μέσω της αρχής της σπηλαίωσης. Τα υπερηχητικά κύματα δημιουργούν τις μικρότερες φυσαλίδες κενού, οι οποίες προσκολλώνται στη βρωμιά και καταστρέφονται αμέσως ξανά. Με κάθε λεγόμενη κατάρρευση, δημιουργείται ένα μικρό ρεύμα νερού, το οποίο ενισχύει την επίδρασή του χίλιες φορές. Έτσι, ακόμη και τα πιο επίμονα σωματίδια βρωμιάς πέφτουν στο υπερηχητικό καθαριστικό χωρίς προσπάθεια.

Για καλή απόδοση καθαρισμού, παίζει σημαντικό ρόλο ότι τα αντικείμενα καλύπτονται πλήρως με νερό. Είναι καλύτερο να τα γυρίσετε εμπρός και πίσω ελαφρώς μέχρι να ανέβει η τελευταία φυσαλίδα αέρα. Υπερήχους μπορεί να καθαρίσει μόνο όπου φτάνει το νερό. Για λεπτομερή καθαρισμό, το συμβατικό νερό της βρύσης είναι συνήθως αρκετό. Στην περίπτωση ιδιαίτερα βαριάς ρύπανσης ή ειδικών αντικειμένων καθαρισμού όπως οδοντοστοιχίες, τα συμπυκνώματα καθαρισμού προστίθενται επίσης στο υγρό στο υπερηχητικό καθαριστικό.

Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι τόσο απλός που δεν χρειάζεστε συγκεκριμένες προηγούμενες γνώσεις ή εκπαίδευση. Είναι απαραίτητο μόνο να σημειωθεί ότι κανένα εύφλεκτο υγρό όπως η βενζίνη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συσκευή καθαρισμού υπερήχων. Το νερό μπορεί απλά να απορριφθεί στο νεροχύτη μετά τη χρήση, εάν έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ένα ήπιο πρόσθετο καθαρισμού. Λόγω του μικρού μεγέθους και του ελαφρού σχεδιασμού, τα υπερηχητικά καθαριστικά είναι ιδανικά για χρήση στο σπίτι ή στο σαλόνι νυχιών.

 

Υπερηχητικός καθαρισμός για τα νύχια: διαδικασία και αποτέλεσμα
 

Ο καθαρισμός με υπερήχους αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας στο σαλόνι νυχιών: τα όργανα και τα αξεσουάρ για τη μοντελοποίηση νυχιών και το σχεδιασμό νυχιών πρέπει πάντα να διατηρούνται καθαρά για να έχουν υγιεινή βάση εργασίας. Μετά από κάθε χρήση, το εργαλείο πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται καλά στο σαλόνι νυχιών με συσκευή καθαρισμού υπερήχων.

Ένα υπερηχητικό καθαριστικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εξαρτήματα κοπήςψαλίδι νυχιών και τσιμπιδάκια. Αφαιρεί τη σκόνη και τα πετσάκια ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Μετά από ένα σύντομο προ-καθαρισμό με τη βούρτσα νυχιών, τα μέρη τοποθετούνται σε ένα καλάθι και κρέμονται στη συσκευή καθαρισμού υπερήχων. Ένα καλάθι χρησιμοποιείται καλύτερα για κάθε εφαρμογή. Εάν τα αντικείμενα που πρόκειται να καθαριστούν τοποθετούνται απευθείας στο κάτω μέρος της μπανιέρας, μικρές ρωγμές και τρύπες μπορούν εύκολα να εμφανιστούν στη συσκευή. Ο καθαρισμός και η απολύμανση μπορούν να γίνουν με το κατάλληλο συμπύκνωμα στο ίδιο βήμα.

Αποφασίστε μόνοι σας αν έχετε αρκετά σκεύη εργασίας και κομμάτια σε απόθεμα ή αν χρησιμοποιείτε το υπερηχητικό καθαριστικό αμέσως μετά από κάθε ραντεβού. Σε περίπτωση περισσότερων του ενός εργαζομένων, συνιστούμε σε κάθε περίπτωση γραπτή τεκμηρίωση του προβλεπόμενου καθαρισμού, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει στον πελάτη απόδειξη υγιεινής στο σαλόνι νυχιών, εάν είναι απαραίτητο.

 

ΠΏΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΕΤΑΙ ΈΝΑ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ;
 

Ένα υπερηχητικό καθαριστικό αποτελείται από ένα μεταλλικό ή πλαστικό περίβλημα και μια μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα για το νερό. Κλείνει με το κλειστό καπάκι για να μειωθεί ο θόρυβος κατά τη διαδικασία καθαρισμού και να διατηρηθεί η θερμότητα στη συσκευή. Ορισμένα υπερηχητικά καθαριστικά έχουν ένα διαφανές καπάκι έτσι ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε τον καθαρισμό από έξω.

Στο εσωτερικό, η γεννήτρια υπερήχων παράγει τη συχνότητα υπερήχων. Οι κεραμικές πλάκες, τα λεγόμενα πιεζοηλεκτρικά στοιχεία, τίθενται σε κίνηση από ηλεκτρομαγνητικές παλμούς και παράγουν τα ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας. Τα κύματα μεταδίδονται μέσω του νερού στην επιφάνεια του αντικειμένου και δημιουργούν τις μικροσκοπικές φυσαλίδες εκεί. Εκεί καταρρέουν απότομα και απομακρύνουν τη βρωμιά μέσω της προκύπτουσας ροής νερού.

 

ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΑ ΝΎΧΙΑ - Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΑΣ
 

Είτε πρόκειται για εργαλεία νυχιών, εξοπλισμό εργασίας ή καθημερινά πράγματα όπως κοσμήματα ή ρολόγια: Τα καθαριστικά υπερήχων Emmi® είναι κατάλληλα για χρήση στο εργαστήριο, στο εργαστήριο και στο στούντιο νυχιών. Εξασφαλίζουν την καθαριότητα, την υγιεινή και τη μακροζωία των οργάνων και των εργαλείων σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα emmi®NAIL θα βρείτε συσκευές χωρητικότητας από 0,5 έως 2,0 λίτρα. Προσφέρουμε επίσης εξοπλισμό με θέρμανση, έλεγχο ισχύος και χρονοδιακόπτη.

Ο καθαριστής υπερήχων τελευταίας γενιάς χρησιμοποιεί ακόμη και υπερηχητικά κύματα και υπεριώδες φως (φως UVC) για καθαρισμό και αποστείρωση σε ένα βήμα. Οι ακτίνες UVC μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μόνες τους χωρίς νερό για την απολύμανση ευαίσθητων αντικειμένων όπως smartphone και ρολόγια.

Επωφεληθείτε από ισχυρές συσκευές που είναι εύχρηστες και συνδυάζουν σχεδιασμό, άνεση και ποιότητα. Ως μοντέλα made-in-Germany, ικανοποιούν ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Οι συσκευές καθαρισμού με υπερήχους μας είναι δοκιμασμένες στην TÜV, αξιόπιστες και ισχυρές. Περισσότερες πληροφορίες, συσκευές από 0,5 έως 280 λίτρα και μια μεγάλη ποικιλία καθαριστικών μπορούν επίσης να βρεθούν στη σελίδα συνεργατών μας www.ultraschall-welt.de.

ΠερισσότεραΛιγότερα