EMMI NAIL

Κατηγορία - Pedi gel

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΌ ΠΕΝΤΙΚΙΟΎΡ;
 

Τώρα αποκλειστικά στην emmi®NAIL: Η σειρά τζελ χωρίς οξέα για τα πόδια. Τα νύχια των ποδιών μας εκτίθενται σε πολλές πιέσεις και γρήγορα πέφτουν στη λήθη τους κρύους χειμερινούς μήνες. Τα πόδια χρειάζονται επίσης εντατική φροντίδα. Το καλοκαίρι - όταν τα πράγματα είναι λίγο πιο ευάερα παντού - τα νύχια διακοσμημένα με διακοσμητικό σχέδιο νυχιών γίνονται εντυπωσιακά. Η μοντελοποίηση των νυχιών από γέλη καθιστά τη συνεχή βαφή περιττή και είναι ιδιαίτερα σταθερή και στιβαρή. Ενημερώστε τώρα στον οδηγό για τη φροντίδα των ποδιών.

Το γαλλικό πεντικιούρ είναι το κλασικό στο σχεδιασμό νυχιών. Τα νύχια ροζ ή τζελ χρώματος δέρματος παίρνουν μια λευκή άκρη και επομένως φαίνονται πάντα φρέσκα και πολύ καλά περιποιημένα. Η γαλλική εμφάνιση είναι πολύ διακριτική και ταιριάζει σε όλες τις τάσεις και τις περιστάσεις της μόδας.

Τα όμορφα πόδια και τα νύχια εξαρτώνται από τη φροντίδα που τους δίνετε. Η θεραπεία με λίμα νυχιών ή νυχοκόπτη φέρνει πρώτα τα νύχια σε σχήμα. Μια τελική κρέμα ποδιών ή ένα από τα έλαια νυχιών μας βοηθά τα ταλαιπωρημένα πόδια σε μικρές διακοπές ευεξίας. Το τζελ πεντικιούρ δίνει στα νύχια την τελευταία πινελιά και τα κάνει ελκυστικά. Και το κλασικό εδώ ονομάζεται επίσης γαλλικό σχέδιο! Ένα γαλλικό πεντικιούρ κάνει μια απίστευτα καλά περιποιημένη εντύπωση. Η διακριτική εμφάνιση με τις άκρες των νυχιών σε λευκό ταιριάζει πάντα.

 

ΠΌΣΟ ΔΙΑΡΚΕΊ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΌ ΠΕΝΤΙΚΙΟΎΡ;
 

Το γαλλικό πεντικιούρ διαρκεί όσο ένα κανονικό μοντέλο. Απλώς αναπληρώνεται μετά από μερικές εβδομάδες. Το λεγόμενο ανταλλακτικό απλώς ξαναγεμίζει τη βάση που έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ανάλογα με το πόσο καταπονούνται τα νύχια σας και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα νύχια σας, το γαλλικό πεντικιούρ διαρκεί τρεις εβδομάδες έως έξι εβδομάδες. 

 

ΤΖΕΛ ΝΥΧΙΏΝ: ΓΙΑ ΚΑΛΆ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΈΝΑ ΝΎΧΙΑ ΓΈΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ
 

Ένα καλό μανικιούρ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αλλά ένα πεντικιούρ σπάνια γίνεται, αν και τα πόδια μας το αξίζουν εξίσου. Το χειμώνα, τείνουν να μην φαίνονται δημόσια. Όταν όμως πλησιάζει η άνοιξη, τα παπούτσια γίνονται και πάλι πιο χαλαρά και θα θέλαμε να δείξουμε τα περιποιημένα πόδια μας. Κανείς δεν θέλει να εμφανιστεί με ατημέλητα πόδια το καλοκαίρι, αλλά η εφαρμογή βερνικιού νυχιών στα νύχια απαιτεί πολλή υπομονή και ικανότητα.

Το τζελ νυχιών από την emmi®NAIL βάζει τέλος στη συνεχή ζωγραφική. Ο σχεδιασμός των νυχιών διαρκεί μέχρι να αναπτυχθεί η γέλη των νυχιών. Υπάρχει περισσότερος χρόνος για να απολαύσετε τον όμορφο καιρό. Η σειρά τζελ της emmi®NAIL ταιριάζει ιδανικά με τα νύχια των ποδιών. Το τζελ νυχιών κάνει επίσης τα νύχια εξαιρετικά ανθεκτικά και κατάλληλα για τις πολλές προκλήσεις που περιμένουν το καλοκαίρι. Η θερμότητα, ο ήλιος και η άμμος από μόνα τους ασκούν μεγάλη πίεση στα νύχια. Μια μοντελοποίηση νυχιών τζελ έχει ενισχυτικό αποτέλεσμα με σκλήρυνση κάτω από τη λάμπα UV ή τη συσκευή LED και δίνει στα νύχια επιπλέον προστασία. Ιδιαίτερα εύθραυστα  νύχια βοηθούν το τζελ πεντικιούρ σε μια υγιή και διακοσμητική εμφάνιση.

Η emmi®NAIL διαθέτει πολυάριθμα συστήματα gel για διαφορετικές ανάγκες στην γκάμα της. Η σειρά Pedi είναι ειδικά κατασκευασμένη για τα πόδια και τα νύχια. Με αυτό το τζελ νυχιών καταφέρνετε να δημιουργήσετε μια φυσική και όμορφη εμφάνιση, έτσι ώστε τα πόδια σας να φαίνονται - όχι μόνο το καλοκαίρι. Έχουμε συνοψίσει τα πλεονεκτήματα ενός pedi-gel για εσάς:

 • εύκολη επεξεργασία
  Τα τζελ νυχιών emmi®NAIL είναι εύκολο να επεξεργαστούν και δεν τρέχουν στην πτυχή των νυχιών. Τα τζελ ταιριάζουν ιδανικά μεταξύ τους και διατίθενται επίσης ως πρακτικό σετ με άλλα αξεσουάρ.
 • αντισταθμίζει την ανομοιομορφία Το τζελ 1 φάσης αντισταθμίζει τέλεια την
  ανομοιομορφία στην επιφάνεια των νυχιών, έτσι ώστε να τα έχετε ωραία και λεία. Επιπλέον, το all-in-one τζελ νυχιών εξαλείφει την ανάγκη για αστάρι και παρέχει μια επιπλέον όμορφη λάμψη.
 • καλύπτει λεκέδες
  Το τζελ καμουφλάζ pedi κάνει την ανομοιομορφία και οι λεκέδες στην επιφάνεια των νυχιών εξαφανίζονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ νυχιών στην καλλυντική φροντίδα των ποδιών και ακόμη και στην ιατρική φροντίδα των ποδιών για αναδόμηση.
 • εξαιρετικά λεπτό γαλλικό Το pedi-γαλλικό
  λευκό είναι απίστευτα ευέλικτο. Το τζελ νυχιών υψηλής κάλυψης προσκολλάται καλά στα άλλα πηκτώματα και τα καλύπτει άριστα. Είναι το ιδανικό προϊόν για πεντικιούρ, γιατί ακόμα και μια στενή γαλλική σειρά πετυχαίνει στην τελειότητα.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΝΥΧΙΏΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΎΧΙΑ - ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ
 

Νύχια UV gel θεραπεύει κανονικά κάτω από UV ή LED φως. Το τζελ νυχιών είναι εξαιρετικά ελαστικό και προσαρμόζεται τέλεια στα νύχια. Για το πεντικιούρ, δεν χρειάζεται τόσο ισχυρή συσσώρευση όσο στα νύχια. Επειδή τα νύχια συνήθως διατηρούνται σύντομα. Επιπλέον, τα παπούτσια θα πρέπει να συνεχίσουν να σας ταιριάζουν παρά την ενίσχυση των νυχιών.

Η τέχνη των νυχιών λάμπει πολύχρωμη ή απλή, κομψή ή λαμπερή. Στα νύχια ή στα νύχια του τζελ έρχεται αυτό που ευχαριστεί. Φυσικά, τα νύχια προσφέρουν λίγο λιγότερο χώρο, αλλά ένα γλυκό λουλούδι σφράγισης ή ένα μικρό στρας είναι ακόμα πιο αισθητό. Για ένα κλασικό πλήρες εξώφυλλο, το ηλεκτρονικό κατάστημα emmi®NAIL προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από UV τζελ χρώματος. Έτσι ώστε τα νύχια να εναρμονιστούν με τα παπούτσια και το ντύσιμο, συνιστούμε ένα απλό σχέδιο νυχιών με nude χρώματα για τα πόδια των νυχιών τζελ.

Εάν έχετε λίγη πρακτική με τη μοντελοποίηση των νυχιών, θα βρείτε γρήγορα το δρόμο σας με το τζελ νυχιών. Η υγιεινή είναι ακόμη πιο σημαντική με τα πόδια των νυχιών τζελ παρά με τα χέρια. Επειδή αυτά συχνά κολλάνε στα παπούτσια για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα μικρόβια και τα βακτήρια μπορούν να εξαπλωθούν γρηγορότερα εκεί. Ειδικά ο μύκητας των νυχιών είναι ένα κοινό πρόβλημα εδώ. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για απολύμανση και σωστή μοντελοποίηση. Για λόγους υγιεινής, είναι επίσης επωφελές να χρησιμοποιείτε πάντα τα δικά σας προϊόντα για τη μοντελοποίηση των ποδιών των νυχιών gel.

 

ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΎΡ ΤΖΕΛ;
 

Θέλετε φρέσκα και περιποιημένα νύχια τζελ που διαρκούν πολύ καιρό; Για το πεντικιούρ gel, η emmi®NAIL σας προσφέρει την ειδικά σχεδιασμένη σειρά pedi, με όλα τα τζελ για ένα επιτυχημένο πεντικιούρ gel. Κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε φυσικά να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για πεντικιούρ με UV gel χρειάζεστε:

 • ΠροΠούσερ
 • Λίμα νυχιών
 • Ρυθμιστικό διάλυμα
 • Καθαριστής
 • Αστάρι
 • Κυτταρίνες
 • Πινέλο
 • Τζελ
 • Συσκευή σκλήρυνσης φωτός
 • Γάντια
 • Απολύμανση

 

ΟΔΗΓΊΕΣ ΒΉΜΑ ΠΡΟΣ ΒΉΜΑ ΓΙΑ ΌΜΟΡΦΑ ΝΎΧΙΑ ΓΈΛΗΣ:
 

1.) Προετοιμασία

Έχετε έτοιμα όλα τα απαραίτητα σκεύη. Προετοιμάστε τα νύχια για μοντελοποίηση: αφαιρέστε τους αντιαισθητικούς υπερβολικούς κάλους. Χρήσιμες συμβουλές και κόλπα μπορείτε να βρείτε στον οδηγό μας "Αφαιρέστε τα πετσάκια". Συντομεύστε τα νύχια με ένα νυχοκόπτη ή ψαλίδι νυχιών και τοποθετήστε τα πρώτα σε σχήμα. Εάν χρησιμοποιείτε γέλη για τα νύχια των ποδιών, θα πρέπει να επιλέξετε ένα γωνιακό και ίσιο σχήμα για να αποφύγετε τα επώδυνα νύχια.

Σπρώξτε απαλά τα πετσάκια προς τα πίσω έτσι ώστε το τζελ να προσκολλάται καλά στην επιφάνεια των νυχιών. Σκεφτείτε επίσης την απολύμανση. Αφού τοποθετήσετε το καρφί με ένα ρυθμιστικό διάλυμα, εφαρμόστε το αστάρι. Λόγω της κολλώδους επιφάνειάς του, εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση των ακόλουθων στρωμάτων.

2.) Μοντελοποίηση

Εφαρμόστε ένα στρώμα γέλης pedi-1-φάσης. Ένα λεπτό στρώμα είναι αρκετό. Στη συνέχεια, αφήστε να σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV ή UV / LED σύμφωνα με τον καθορισμένο χρόνο. Το κολλώδες στρώμα μετά τη σκλήρυνση ονομάζεται επίσης στρώμα ιδρώτα ή στρώμα αναστολής. Παραμένει στο νύχι και είναι το συγκολλητικό έδαφος για το επόμενο στρώμα.

Με το τζελ καμουφλάζ pedi διορθώνετε μικρά χτυπήματα στο νύχι. Αυτό το κάνει παιχνίδι του παιδιού για να εξομαλύνει ακόμη και τις αυλακώσεις ή να καλύψει λεκέδες. Αφήστε το τζελ να σκληρύνει ξανά. Και αυτή τη φορά, το στρώμα ιδρώτα παραμένει στο νύχι.

3.) Δημιουργήστε ένα γαλλικό σχέδιο

Για το γαλλικό σχέδιο, σχεδιάστε τώρα μια ακριβή γραμμή χαμόγελου με το Pedi-French Gel. Ένα εργαλείο διακεκομμένης ή ένα γαλλικό πινέλο ταιριάζει καλύτερα σε αυτό.  Παρακαλώ να εργάζεστε πάντα τη λευκή γραμμή όσο το δυνατόν λεπτότερη. Εάν εφαρμόζεται πάρα πολύ παχιά, δεν πολυμερίζεται εντελώς και γρήγορα αποκολλάται από το νύχι.

4.) Σφράγιση

Τέλος, χαρίστε λαμπερή λάμψη με το πεντικιούρ gel. Για να γίνει αυτό, εφαρμόστε το πήκτωμα pedi-1-φάσης ως φινίρισμα και σκληρύνετε  κάτω από τη λάμπα νυχιών. Τέλος, το στρώμα αναστολής αφαιρείται με το Cleaner και τα όμορφα πόδια των νυχιών gel είναι έτοιμα!

ΠερισσότεραΛιγότερα