Τα επαγγελματικά μαθήματα σχεδιασμού νυχιών από την Emmi-Nail βρίσκονται κάτω από τη νέα στέγη της Ακαδημίας Emmi®®. Με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα του UV gel και της τέχνης των νυχιών, μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικά βασικά μαθήματα.

Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, σας διδάσκουμε τα απαραίτητα βασικά και εκτεταμένες δυνατότητες εφαρμογής των προϊόντων μας στην πράξη. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας δώσουν πληροφορίες για τις τελευταίες τεχνικές σχεδιασμού νυχιών, τα πιο σύγχρονα προϊόντα και τις τελευταίες τάσεις. Τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις ατομικές σας ανάγκες.

Κλείστε ένα βασικό σεμινάριο και μάθετε τα πιο σημαντικά του nail styling και του κλασικού μανικιούρ. Το μάθημα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον κανονισμό υγιεινής και μια εκπαίδευση προϊόντων καθώς και μια πρακτική ημέρα με ένα μοντέλο όπου μαθαίνετε πώς να προετοιμάζετε το φυσικό νύχι και να εκτελείτε μοντελοποίηση νυχιών.

Έχετε  εμπειρία στο μανικιούρ και το σχεδιασμό νυχιών; Ίσως έχετε ήδη το δικό σας στούντιο; Εμβαθύνετε τις δεξιότητές σας μαζί μας μέσω ενός επαγγελματικού μαθήματος ή ενός προχωρημένου σεμιναρίου.

Σας λείπουν οι σωστές ιδέες ή η απλή εφαρμογή για κλασική ή ασυνήθιστη τέχνη νυχιών; Πείστε τους πελάτες σας στο σαλόνι νυχιών με τις αποκλειστικές δημιουργίες σας που έχετε μάθει μαζί μας. Τολμήστε και κάντε το επόμενο βήμα προς την επιτυχία! Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τέχνης νυχιών!

 Είμαστε στο πλευρό σας με λόγια και πράξεις όταν πρόκειται για ευαίσθητα θέματα όπως η υγιεινή στο σαλόνι νυχιών, οι διοικητικές διαδικασίες. Μάθετε τα απαραίτητα βασικά από εμάς και ενημερώστε μας για πιθανά μέτρα οικονομικής στήριξης. Σίγουρα υπάρχει και η σωστή ημερομηνία για εσάς.

Φυσικά, σας παρέχουμε τα προϊόντα μας δωρεάν κατά τη διάρκεια της προπόνησης νυχιών. Έτσι, μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας αρχείο αμέσως όταν χρησιμοποιείτε τη σωστή τεχνική αρχειοθέτησης και να το αγοράσετε απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Emmi-Nail®. Δοκιμάστε τα UV gels και τα πινέλα  μας  και πάρτε μια ιδέα για τα αποκλειστικά τζελ χρωμάτων μας.Θα εκπλαγείτε!