EMMI NAIL

Κατηγορία - Acrylic Powder

ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ

Υπάρχουν πολλές επιλογές για όμορφα και σταθερά νύχια. Ένας από αυτούς είναι η ακρυλική τεχνική. Μια επέκταση νυχιών με αυτό το σύστημα απαιτεί πολλές γνώσεις και εμπειρία στο χειρισμό του υλικού. Για καλά περιποιημένα νύχια, τα οποία επίσης αντέχουν σε βαρύ φορτίο, είναι καλύτερο να φροντίσετε ένα σαλόνι νυχιών για ακρυλικά νύχια.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ;

Τα ακρυλικά νύχια είναι τεχνητά νύχια κατασκευασμένα από ακρυλική σκόνη και ακρυλικό υγρό. Στην ακρυλική μοντελοποίηση, ένα λεπτό στρώμα σκόνης και υγρού εφαρμόζεται στα δικά σας νύχια με ένα πινέλο. Σε αντίθεση με το τζελ, δεν χρειάζεστε λάμπα UV για σκλήρυνση. Η ακρυλική σκόνη αναμιγνύεται με το υγρό και στεγνώνει σαν βερνίκι νυχιών στον αέρα. Τέλος, το νύχι είναι μόνο τοποθετημένο σε σχήμα και γυαλισμένο για λάμψη μεγάλης διάρκειας.

 

ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ - ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Αυτή η τεχνική σας δίνει όμορφα και περιποιημένα νύχια σε κάθε σχήμα και μήκος. Τα υψηλής ποιότητας ακρυλικά προϊόντα της emmi®NAIL δίνουν νέα λάμψη στα ταλαιπωρημένα νύχια και εξασφαλίζουν σταθερή μοντελοποίηση χωρίς ανυψώσεις. Ακόμα και όταν κάνετε κηπουρική ή αθλήματα, μπορείτε να βασιστείτε σε καλά περιποιημένα και όμορφα νύχια. Λόγω της ειδικής σύνθεσης, τα νύχια λάμπουν πολύ έντονα μετά το γυάλισμα και είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές.

 

ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΝΥΧΙΩΝ

Η ακρυλική σκόνη αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα για την οδοντιατρική και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται εκεί σήμερα. Ο χημικός Fred Slack ήταν ο πρώτος που επισκεύασε ένα φυσικό νύχι και ανέπτυξε περαιτέρω τα προϊόντα. Η χρήση ακρυλικής σκόνης είναι αρκετά απλή. Βουτάτε ένα πινέλο ακρυλικού στο υγρό και στη συνέχεια στην ακρυλική σκόνη μέχρι να σχηματιστεί μια μπάλα στην άκρη. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εργάζεστε το στρώμα συσσώρευσης και το σχεδιασμό των νυχιών. Η πρόκληση είναι να ολοκληρώσετε τη μοντελοποίηση μέχρι να στεγνώσει το υγρό ακρυλικό. Αυτό απαιτεί πρακτική και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Με ακρυλικό, η δομή μπορεί να εργαστεί πολύ λεπτά, ώστε να μην βλέπετε αμέσως με την πρώτη ματιά αν είναι τα πραγματικά νύχια ή όχι. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι τόσο γρήγορα αισθητό όταν το νύχι έχει μεγαλώσει. Οι υψηλής ποιότητας πούδρες μας έχουν χαμηλή οσμή, δεν κιτρινίζουν και κάνουν την εφαρμογή στο νύχι ιδιαίτερα ευχάριστη λόγω της κρεμώδους συνοχής τους. Η μοντελοποίηση γίνεται στιβαρή και ευέλικτη, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται ρωγμές.

Για να ξεκινήσετε με το nail modeling ή για τον επαγγελματία στο σαλόνι νυχιών - στο κατάστημά μας θα βρείτε ακρυλική σκόνη για πολύπλευρο σχεδιασμό νυχιών: Το ακρυλικό σετ εκκίνησης περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 

Η EMMI®NAIL ΕΞΗΓΕΙ: ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ;

Τα ακρυλικά νύχια στεγνώνουν μέσα σε 5 έως 15 λεπτά, ανάλογα με το υγρό που χρησιμοποιείται. Το χαμηλής οσμής emmi®NAIL Acyl Liquid Premium εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο στεγνώματος. Αυτό αφήνει περισσότερο χρόνο για μοντελοποίηση και τσίμπημα. Όταν τσιμπάτε, το καρφί συμπιέζεται προς τα πλάγια για να φαίνεται στενότερο. Ειδικά εδώ είναι σημαντικό το ακρυλικό να στεγνώνει αργά, έτσι ώστε να υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για τον σφιγκτήρα τσίμπημα.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ GEL ΝΥΧΙΩΝ

Οι βασικές διαφορές μεταξύ ακρυλικών και πηκτωμάτων νυχιών είναι η σκλήρυνση και η αφαίρεση. Για το UV gel χρειάζεστε μια ειδική λάμπα, το ακρυλικό γίνεται σκληρό από μόνο του στον αέρα. Τα ακρυλικά νύχια μπορούν εύκολα και απαλά να αφαιρεθούν με ακετόνη. Με το τζελ χρειάζεστε έναν κόπτη ή σταθερά αρχεία. Εδώ υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του φυσικού νυχιού.

Από χημική άποψη, και οι δύο παραλλαγές είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό, αλλά διαφέρουν ως προς την εφαρμογή. Τα νύχια gel είναι πιο εύκολο να μοντελοποιηθούν από τα ακρυλικά νύχια. Εδώ δεν μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα τελικό προϊόν, αλλά πρέπει να αναμίξετε τη μάζα σκόνης και υγρού απευθείας πριν από τη μοντελοποίηση. Με ορισμένα υγρά, η ακρυλική μυρωδιά μπορεί να θεωρηθεί ενοχλητική.

Μια άλλη διαφορά μεταξύ ακρυλικών και πηκτωμάτων νυχιών είναι η δομή των νυχιών. Με ακρυλικό, μπορεί να εφαρμοστεί ένα λεπτότερο στρώμα από ό, τι με το πήκτωμα. Επομένως, τα ακρυλικά νύχια φαίνονται πιο φυσικά από τα νύχια τζελ και είναι πιο ανθεκτικά. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για επαγγέλματα και τρόπους ζωής που απαιτούν πολλά από τα νύχια.

 

Ακρυλικός

 

✔ Ανθεκτικό

✔ Λεπτή δομή

✔ Αφαίρεση με ακετόνη

✔ Επεξεργασία

✔ Στεγνώνει γρήγορα

✔ Ακρυλική μυρωδιά

 

Gel

 

✔ Εύκολη επεξεργασία

✔ Μεγαλύτερος χρόνος επεξεργασίας

✔ Χαμηλή οσμή

✔ Πρέπει να κατατεθεί

✔ Παχύτερη εφαρμογή

✔ Είναι δυνατές ταχύτερες ανυψώσεις

 

Ποια τεχνική θέλετε να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις ατομικές σας ανάγκες. Το gel είναι βασικά πιο εύκολο στην επεξεργασία, αλλά τα ακρυλικά νύχια είναι πολύ σταθερά. Και τα δύο συστήματα προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες σχεδιασμού: Διακοσμήστε, βάψτε και κολλήστε - δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας με την τέχνη των νυχιών.

 

ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΝΥΧΙΩΝ & ΑΛΛΑ: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΟ EMMI®NAIL

Ανθεκτικό με ατομικό σχεδιασμό - με έγχρωμη ακρυλική σκόνη μπορείτε να ορίσετε επιπλέον τόνους στα νύχια ή να αποκρύψετε το φυσικό νύχι. Η ειδική μακιγιάζ ακρυλική πούδρα επιμηκύνει οπτικά τη βάση των νυχιών και καλύπτει μικρές κηλίδες και κηλίδες. Στη συνέχεια, τα νύχια φαίνονται πιο ομοιόμορφα και φυσικά.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα emmi®NAIL θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ακρυλικά αξεσουάρ, περιποίηση νυχιών και σχεδιασμό νυχιών. Προσφέρουμε κάτω από 06105-406780 για το ακρυλικό σαλόνι νυχιών επίσης σε χύμα ποσότητες. Για πάνω από 20 χρόνια, η emmi®NAIL είναι ο συνεργάτης σας στο σχεδιασμό νυχιών με υψηλής ποιότητας προϊόντα νυχιών που κατασκευάζονται στη Γερμανία. Μπορείτε να αγοράσετε τέχνη νυχιών και ακρυλικά νύχια βολικά και φθηνά online και για λογαριασμό στο emmi®NAIL.

ΠερισσότεραΛιγότερα