EMMI NAIL

Κατηγορία - Λίμες-Μπαφερ

Η ΣΩΣΤΗ ΛΙΜΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ!
 

Το σχήμα  παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειρισμού. Πολύ ευρύ ή τραπεζοειδές σχήμα, μπλοκ buffer ή αρχείο buffer; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι για τις ανάγκες των νυχιών μας και στο emmi®NAIL όλοι θα βρουν τη σωστή λίμα. Θα σας δώσουμε μια σύντομη επισκόπηση:

 

  • Μέγεθος κόκκων 80/80: Για την τραχιά αφαίρεση στρώσεων σκληρού μοντέλου με gel ή ακρυλική σκόνη. Αυτό το μέγεθος κόκκων είναι ακατάλληλο για την επεξεργασία ενός φυσικού νυχιού.
  • Μέγεθος κόκκων 100/100: Ιδανικό για ισχυρότερη αρχειοθέτηση και συντόμευση τεχνητών νυχιών. Είναι επίσης ακατάλληλο για το φυσικό νύχι.
  • Μέγεθος κόκκων 100/180: Δύο διαφορετικά μεγέθη κόκκων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διπλό αρχείο αφενός για ισχυρότερη αρχειοθέτηση και αφετέρου, για παράδειγμα, για την προσαρμογή της άκρης στο νύχι. Για σχεδόν όλες τις εφαρμογές συνήθως χρειάζεστε μόνο αυτό.
  • Μέγεθος κόκκων 150/240: Για τις τελευταίες πινελιές.
  • Μέγεθος κόκκων 240/240: Για απαλή επεξεργασία των νυχιών σε μανικιούρ και πεντικιούρ.
  • Η λίμες στίλβωσης δίνουν στο φυσικό σας νύχι μια υγιή λάμψη. 
  • Για ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις υγιεινής – για παράδειγμα στο στούντιο – τα εναλλάξιμα  είναι διαθέσιμα ίσια ή σε τραπεζοειδή μορφή. Αυτά αποτελούνται από τρία συστατικά: μια λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα, μια συγκολλητική συσκευή και το αντίστοιχο εναλλάξιμο φύλλο.

Θα πρέπει είτε να απορρίπτονται μετά τη χρήση είτε να δίνονται στον πελάτη για το σπίτι. Ως είδος υγιεινής, η προσπάθεια της συνιστώμενης απολύμανσης και καθαρισμού είναι δυσανάλογη με την τιμή.

Με μια νέα λίμα νυχιών είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά ενόψει των μικροβίων και των βακτηρίων στο σαλόνι νυχιών. Κάθε πελάτης είναι ευχαριστημένος όταν τον υποδέχονται με μια καθαρή, αχρησιμοποίητη λίμα. Κάντε τη διαφορά με άλλα στούντιο και βασιστείτε στην ποιότητα και την καθαριότητα. Για το μέλλον του ινστιτούτου περιποίησης νυχιών της.

Αγοράστε ένα σετ 50 τεμαχίων τώρα και εξοικονομήστε χρήματα. Στο ρυθμιστικό διάλυμα έχουμε τη μαζική συσκευασία των 10 τεμαχίων σε προσφορά. Τα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν καλά και τα χρειάζεστε κάθε μέρα. Για υγιή και όμορφα νύχια. Είναι η πιο ήπια εναλλακτική λύση για το ψαλίδι νυχιών και συντομεύονται απαλά και με ακρίβεια. Τα νύχια gel και τα φυσικά νύχια φαίνονται πάντα τέλεια φροντισμένα με τις επαγγελματικές λίμες νυχιών από την emmi®NAIL.

Στο κατάστημα αρχείων μας θα λάβετε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας σε αποδεδειγμένη ποιότητα EMMI®NAIL, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε υπερήφανοι. Τι θα λέγατε για μια απλή, ευθεία λίμα νυχιών για αρχάριους που σας εισάγει στον επαγγελματικό σχεδιασμό νυχιών κομμάτι-κομμάτι; Εάν είστε ήδη πιο έμπειροι, τα καμπύλα μοντέλα μας με εργονομικό σχήμα λαβής είναι ιδανικά. Φυσικά, υψηλής ποιότητας τραπεζοειδή αρχεία σε ποιότητα στούντιο είναι επίσης διαθέσιμα από την emmi®NAIL - κλασικά, απλά ή με όμορφα μοτίβα.

ΑΥΤΌ ΟΛΟΚΛΗΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΏΝ ΣΑΣ!
 

Η τακτική φροντίδα με υψηλής ποιότητας έλαια νυχιών είναι πολύ σημαντική για ισχυρά και υγιή νύχια. Με την ειδική τους σύνθεση, τα προϊόντα περιποίησης emmi®NAIL εξασφαλίζουν ότι τα ενεργά συστατικά μπορούν να διεισδύσουν στο νύχι. Η πλούσια φροντίδα των χεριών μας είναι φυσικά μέρος της τακτικής φροντίδας των νυχιών.

Στο emmi®NAIL θα βρείτε το κλασικό λάδι νυχιών σε 75 ml στα αρώματα αμύγδαλο, λεμόνι και πορτοκάλι. Εάν έχετε συχνά προβλήματα με τη φλεγμονή των νυχιών και των επιδερμίδων, συνιστούμε το αντισηπτικό λάδι θεραπείας. Μπορεί να προωθήσει την επούλωση πληγών και είναι η βέλτιστη φροντίδα εάν οι άκρες των νυχιών έχουν επηρεαστεί στο σχεδιασμό των νυχιών.

Το βιταμινούχο λάδι μας 15 ml με βιταμίνες A, C, H και F παρέχει ένα επιπλέον λάκτισμα φροντίδας. Γιατί εν κινήσει, ιδανικά είναι τα εύχρηστα μολύβια περιποίησης νυχιών ή roll-on από το κατάστημά μας, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και με φειδώ με την άκρη του πινέλου. Στο μέλλον, απλά φροντίστε για εύθραυστα νύχια και επιδερμίδες με το αγαπημένο σας άρωμα και μην ανησυχείτε πλέον για μια εύθραυστη αίσθηση δέρματος ή σπασμένα νύχια. Μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα προϊόντα για περιποίηση νυχιών και αρχεία νυχιών στο ηλεκτρονικό κατάστημα emmi®NAIL.

ΠερισσότεραΛιγότερα